Frank van den Bos: “Wij zijn een bijzondere club”

Met nog twee jaar in zijn ‘ambtstermijn’ als voorzitter is Frank van den Bos terechtgekomen in een nieuwe roerige periode. Waar het afgelopen jaar het nodige speelde met de technische commissie, nieuwbouw en de samenstelling van een nieuw Onder 23-team kwam daar de laatste maanden ineens de coronacrisis bovenop. Waar hij voor gek werd verklaard dat voetballen zonder publiek geen optie was, blijkt het organiseren van voetbal in combinatie met de maatregelen van het RIVM een fikse uitdaging. Een uitdaging die ook financieel puzzelen betekent.

Dit interview verscheen in de Presentatiegids 2020/21 van IJsselmeervogels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...