Frank van den Bos: “Club voor topamateur tot Kleine Rooie Vogel”

Frank van den Bos, voorzitter van IJsselmeervogels, staat aan de vooravond van een nieuw seizoen. De bestuurder kijkt terug op een seizoen waarin het eerste elftal het gat naar de koploper verder dichtte en wil nu dat het vlaggenschip de strijd aanbindt om voor de titel mee te gaan doen. Daarnaast ziet de Spakenburger dat de vereniging in alle facetten stappen voorwaarts zet. Naast de positie op de ranglijst in de Tweede Divisie, zit IJsselmeervogels ook qua ledenaantal, financiƫn, facilitair en in het brede aanbod van de voetbalsport in de lift.

Dit interview verscheen in de Presentatiegids 2019/20 van IJsselmeervogels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...