Welkom bij mijn kijk op de wereld

2 november 2014 Uit Door Stephan Nagel

Schrijven is altijd al een ‘dingetje’ geweest bij mij. Ik heb een bijzondere, eigenwijze kijk op de wereld en heb door allerlei artikelen die ik in het verleden al heb geschreven mijzelf de fijne eigenschap aangeleerd om makkelijk te schrijven. Of die teksten wat bijdragen aan de wereld? Geen idee. Ik hoop het.

Mijn blogs zullen een diversheid aan onderwerpen hebben. Zo zal het deels werkgerelateerd zijn, zal er ook vast het een en ander langskomen over mijn huidige hobby’s (radio maken, voetbal) of nog nieuw te ontdekken hobby’s, maar zal ik ook mijn visie proberen te geven op actuele onderwerpen.

Ik beloof niet dat je het altijd met me eens zult zijn. Sterker nog: soms zal ik zelfs mijn afwijkende mening ‘stevig inzetten’ om hier en daar hopelijk een reactie uit te lokken. Deze website geeft de mogelijkheid om die reacties te geven, dus schroom daar niet in. Die reacties moet ik overigens wel goedkeuren, maar dat is meer een spambeperkende maatregel dan een maatregel om de echte mensen tegen het hoofd te stoten.

Stephan Nagel